Nan thai massage thaimassage i borås

nan thai massage thaimassage i borås

en av dessa fotvård, fotmassage, ansiktsmassage eller klippning för bara 500. Jag är utbildad thaimassör och har jobbat hos Hua Hin och Sa Thaimassage. Ban Thaimassage håller till i, borås. Jag erbjuder behandlingar inom traditionell thaimassage. Thaimassage passar alla från yngre till äldre. Tjänster, fotvård, Massage, Thaimassage, sökord, ansikte/Nacke/Hårbotten Massage, Ansiktsbehandling, fotmassage, hårvård, Kroppsvård, massage, olje massage, Thai Massage Öppettider måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag.

Videos

Thai wife cheating nudes. Kort om Thaimassage, thaimassage är en 2500 år gammal behandlingsform från Asien. Vår målsättning är att Du ska känna Dig som en helt ny människa när Du lämnar min salong! Vi utför endast seriös behandling! Titta bland våra bilder för att se exempel på vad vi kan erbjuda! Jag som driver Nan Thaimassage heter Chutikan Silachai. Processen är mycket noggrann och exakt. Alla dagar i veckan.00-20.00, vi tar även kort, friskvårdskuponger, vi finns på Facebook. Vi tillämpar både "Drop-In" och tidsbeställning. Gratis kundparkering direkt utanför salongen.

Nan Thaimassage: Nan thai massage thaimassage i borås

Vi nan thai massage thaimassage i borås erbjuder allt inom skönhetsbehandling, kroppsvård och hårvård för både damer och herrar. Den går ut på att ta tillvara kroppens energilinjer och sträcka ut musklerna så att kroppens egna endorfinflöde skapar en balans. På Peeyaporn Thaimassage erbjuder vi allt inom skönhetsbehandling, kroppsvård och hårvård för både damer och herrar. Jag har full utbildning i massörs- och frisöryrket, och har mer än 20 års erfarenhet av yrket från mitt hemland Thailand. Eftersom den är effektiv när det gäller djup vila och avslappning passar det väldigt bra för dom som behöver koppla av eller känner sig stressade.

Videos

Schwester wird vom nicht stief bruder zum fick gebracht.

Nan: Nan thai massage thaimassage i borås

Nan Thaimassage, Kungsgatan. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider,.m. Thaimassage Borås Nan Thaimassage, massör Thaimassör, borås. Läs mer om de olika massager vi har att erbjuda, eller kontakta oss för mer information. Vi har troligen störst tjänsteutbud av alla nan thai massage thaimassage i borås salonger i Borås! Salongen ligger på kungsleden i centrala Borås. Nu har jag haft salongen i Borås i 7 år, och verksamheten fortsätter att växa!

0 kommentarer till “Nan thai massage thaimassage i borås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *